Calificare chinuita: Steaua Bucuresti s-a chinuit 80 de minute in Cupa Romaniei, in fata celor de la Universitatea Cluj - VIDEO



025 сентября 2015

Steaua Bucuresti s-a chinuit 80 de minute, aseara in Cupa Romaniei, in fata celor de la Universitatea Cluj, o echipa cu media de varsta sub 20 de ani. In direct la ProTv, detinatoarea Cupei s-a calificat cu noroc in optimi, castigand cu 1 la 0, gratie reusitei lui Tahar.

 

Steaua a facut aseara o partida slaba in Cupa Romaniei, in deplasare cu formatia Univeristatea Cluj. Prima repriza a fost una dezastruoasa, gazdele avand cele mai bune ocazii prin Razvan Greu si Kovacs, stelistii scapand de gol gratie interventiilor salvatoare ale portarului Cojocaru. Primul sut pe poarta al ros-albastrilor a venit abia in minutul 52, din partea lui Chipciu, care a primit o pasa excelenta de la moldoveanul Catalin Carp.



De fapt fotbalistul nationalei Moldovei a avut o prestatie foarte buna in repriza secunda. In minutul 77, Carp a oferit o alta pasa ce se putea transforma in gol, cand i-a centrat in careul advers lui Papp, dar portarul a aparat din nou. Golul victoriei pentru Steaua a venit peste alte 4 minute, Tahar inscriind cu capul.


Steaua se impune cu 1 la 0 si se califica in optimi. Astfel, campioana Romaniei a adunat 12 victorii in ultimele meciuri directe jucate cu Universitatea.Tot aseara, si Dinamo Bucuresti s-a calificat in optimile Cupei Romaniei. Cainii rosii au invins-o cu 3 la 2 pe Dacia Unirea Braila. Francezul Gnohere a reusit toate cele 3 goluri pentru dinamovisti.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑