Jucătorii Sheriff-ului, mulţumiti de meciul de aseară cu londonezii: A fost o onoare să jucăm cu Tottenham



025 октября 2013

 

Sheriff Tiraspol a pierdut meciul cu Tottenham Hotspur din cadrul grupei K a Ligii Europei. Campioana Moldovei a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 0-2. Echipa din Moldova a suferit prima înfrângere în acest sezon în faza grupelor. În celălalt meci, Anji a învins pe teren propriu formaţia Tromso cu 1-0.

Tottenham a deschis scorul în meciul cu Sheriff în minutul 12, prin fundaşul Jan Vertonghen. Peste doar trei minute, gazdele au ratat o ocazie uriaşă de a egala. Henrique Luvannor a scăpat singur spre poartă, l-a driblat pe Lloris, a şutat, însă Chiricheş a intervenit incredibil, salvându-şi echipa de la un gol ca şi făcut.

"Nu am subestimat adversarul, dar puţin am fost mai relaxaţi. Sheriff e o echipă foarte bună şi suntem mulţumiţi că am învins", a declarat fundaşul Tottenham Vlad Chiricheş.

Jermain Defoe a marcat golul doi al londonezilor cu un sfert de oră înainte de încheierea partidei. Internaţionalul englez a înscris cu un şut formidabil din afara careului. Sheriff a putut reduce din diferenţă în minutul 80. Ismail Isa a scăpat singurul cu portarul, însă a trimis balonul pe lângă poartă.

"Am jucat pe contraatac şi am avut foarte multe ocazii, însă nu am reuşit să marcăm. Ne pare rău", a menţionat jucătorul Sheriff Henrique Luvannor.

În comparaţie cu celelalte două meciuri din grupele Ligii Europei, în partida cu Tottenham pentru Sheriff au evoluat trei fotbalişti moldoveni. Henrique Luvannor, Valentin Furdui şi Vadim Paireli. Ultimul a devenit astfel cel mai tânăr moldovean care a evoluat în grupele Ligii Europei.

"Pentru mine, este o onoare să joc cu Tottenham la vârsta de 17 ani. Nu fiecărui fotbalist i se dă o astfel de şansă", a adăugat jucătorul Sheriff Vadim Paireli.

Sheriff va juca următorul meci din Liga Europei peste două săptămâni, în deplasare, cu Tottenham.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑