Alex Maxim a dat două pase de gol, iar VfB a învins cu 5-4 la Eintracht Frankfurt



025 октября 2014

**VIDEO** Alex Maxim a dat două pase de gol, iar VfB a învins cu 5-4 la Eintracht Frankfurt

UPDATE: Repriza secundă a fost una cu adevărat incredibilă la Frankfurt. VfB a condus cu 3-1 din minutul 51, Gentner punctând cu un șut la colțul lung, după ce a fost găsit excelent de același Maxim.

În numai 14 minute, Frankfurt a revenit însă neașteptat și a dus scorul la 4-3, după reușitele lui Meier, Aigner și Madlung.

VfB nu a renunțat la luptă, iar în ultimele 10 minute a înscris de două ori, prin Werner și Gentner, câștigând în final cu 5-4, după o partidă absolut "nebună".

Este a doua revenire spectaculoasă a echipei lui Maxim, după ce în etapa trecută a remizat cu Leverkusen, scor 3-3, deși a fost condusă cu 0-3.

VfB a obținut a doua victorie în campionatul Germaniei și este acum pe locul 14 în clasament, cu 9 puncte.

Alexandru Maxim a revenit printre titularii lui VfB Stuttgart, în etapa cu numărul 9 din Bundesliga.  

Internaționalul român nu mai fusese în primul '11' de la meciul pierdut cu FC Koln, scor 0-2, între timp a pierdut și echipa, iar acum Armin Veh i-a oferit iar încredere și l-a introdus pe teren din primul minut în disputa din deplasare cu Eintracht Frankfurt.

Madlung a deschis scorul după doar 21 de minute, însă VfB Stuttgart a revenit spectaculos în ultima parte a primei reprize. Martin Harnik a egalat în minutul 34, iar austriacul a înscris apoi iar, pentru 1-2, peste doar 180 de secunde, după o pasă decisivă oferită de Maxim.

Mijlocașul român profită de accidentarea lui Daniel Didavi și este titular în linia de mijloc a oaspeților, alături de Sararer și Kostic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑