Budescu, după eșecul de la Mureș: ”Stăm de prea mult timp acolo sus și am început să deranjăm!”



025 октября 2015

 

**VIDEO** Budescu, după eșecul de la Mureș: ”Stăm de prea mult timp acolo sus și am început să deranjăm!”

VIDEO ASA Târgu Mureș - Astra 3-1. Constantin Budescu (26 de ani), principalul marcator al liderului din Liga 1, cu șase reușite, a spus că el și colegii săi nu s-au temut de ASA, după acel 1-5 din etapa a doua, dar că și arbitrajul a contribuit la scorul final.

Internaționalul român a mai recunoscut și faptul că jucătorii lui Cristiano Bergodi s-au mișcat mai bine pe teren.

”Ne pare rău, a fost un meci greu pe care n-am putut să-l câștigăm. N-avem un complex în fața lor, dar să zicem că au jucat mai bine.

Pot spune că, în general, a fost acel 5% pentru gazde. Au fost foarte multe conflicte, întreruperi și nu poți juca în ritmul acesta. Probabil, stăm de prea mult timp acolo sus și am început să deranjăm”, a spus Budescu.

Budescu, care a început partida pe banca de rezerve, din cauza unor probleme medicale, a fost introdus după pauză de către Șumudică, când ASA conducea deja cu 2-0, ca o măsură expresă.

”Așa este, n-am făcut niciun antrenament. Am făcut ieri un pic, dar nimic special. După meciul de la Chiajna am făcut o infecție la genunchi. Nu știu cât de rea este suprafața de joc de acolo, dar pot spune că eu m-am ales cu probleme mai ușoare, să zic așa, am înțeles că au fost jucători care au stat mai mult din condiții similare”, a mai spus Budescu.

Chestionat dacă problemele cu banii s-au mai rezolvat la Astra, Budescu a replicat: 

”Sunt ceva probleme, cum am mai spus... Nu toată lumea e în aceeași situație, unii au două luni, unii au trei, important este să ne aducă pe toți pe aceeași linie și să se rezolve problemele. Nu cred că vom fi depunctați”, a conchis Budescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑