Malaga - La Coruna 2-0. A doua victorie a sezonului pentru andaluzi



025 октября 2015

 

**VIDEO** Malaga - La Coruna 2-0. A doua victorie a sezonului pentru andaluzi

Două goluri marcate în ultima jumătate de oră a întâlnirii au adus a doua victorie a sezonului pentru Malaga. Andaluzii s-au impus cu 2-0 pe teren propriu în faţa celor de la Deportivo La Coruna.

Fără succes în primele şase etape ale actualei ediţii de campionat, Malaga a ajuns acum la a doua victorie în trei runde, în timp ce Deportivo nu mai câştigă de aproape o lună.

Gazdele au deschis scorul în minutul 62, prin Adnane Tighadouini, care a înscris dintr-o lovitură liberă de pe partea stângă.

Cu cinci minute înainte de final, Juan Carlos a pus capăt oricăror emoţii, marcând pentru 2-0 cu un şut la colţul lung, din interiorul careului.

În urma acestui rezultat, Malaga a urcat pentru moment pe locul 15, cu 9 puncte, în timp ce Deportivo a coborât pe 7, cu 13 puncte.

Malaga: Kameni - Rosales, Albentosa, Weligton, Boka - Recio (Pablo Fornals 78), Tissone - Duda (Fabio Espinho 65), Juan Carlos - Charles

Antrenor: Javi Gracia

Deportivo: G. Lux - Juanfran (Cani 73) - Arribas, Sidnei, F. Navarro - Fajr, Borges, Pedro Mosquera, Cartabia (Luis Alberto 58) - Oriol Riera (Laure 58), Lucas Perez

Antrenor: Victor Sanchez

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑