Andone crede că Teja este cea mai bună soluţie la Dinamo: "Toată lumea vorbeşte frumos de el"



025 декабря 2014

 

**VIDEO** Andone crede că Teja este cea mai bună soluţie la Dinamo:

Ioan Andone este unul dintre antrenorii români care au terminat anul în forţă. Tehnicianul a revigorat-o pe Apollon, care a egalat la puncte liderul APOEL în campionatul cipriot.

Andone a urmărit însă cu atenţie şi Liga 1 şi e cu ochii pe ultimele schimbari de la Dinamo. Teja e soluţia ideală pentru alb-roşii, susţine antrenorul în vârstă de 54 de ani.

"Mihai a mai lucrat la Dinamo, şi ca preparator, şi ca secund cu Mircea Rednic. Eu cred că e în regulă, toată lumea vorbeşte foarte frumos despre el. Trebuie să aibă rezultate, pentru că antrenorii vin şi pleacă. El trebuie să aibă şi jucători întâi. Depinde cum îl va ajuta clubul, pentru că trebuie să îi aducă jucători cu care Dinamo să ajungă acolo în faţă", a spus "Fălcosul".

Andone le transmite conducătorilor din Ştefan cel Mare că Marius Niculae poate fi liderul din vestiar de care are nevoie Dinamo.

"Marius încă mai poate să ajute Dinamo. Dinamo e o echipă destul de tânără şi are nevoie de un atacant cu valoarea lui, cu simţul porţii, cu puterea pe care o are el. E un tip care uneşte, e un lider", este de părere tehnicianul de 54 de ani.

La final de an, Andone a ţinut să transmită un mesaj tricolorilor. Nu a uitat însă nici de marea sa dragoste.

"Echipei naţionale îi doresc să se califice la Campionatul European, iar lui Dinamo îi doresc să iasă din insolvenţă şi să îşi construiască o echipă cu care să câştige titlul", a încheiat fostul antrenor al alb-roşilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑