Steaua e sfătuită să profite de situația dificilă de la Petrolul: “Să-i ia pe Alcenat și pe Tamuz”



025 декабря 2014

 

**VIDEO** Steaua e sfătuită să profite de situația dificilă de la Petrolul: “Să-i ia pe Alcenat și pe Tamuz”

Petrolul are probleme mari în acest sfârșit de an, după ce patronul Dan Capră a fost arestat și Gigi Mulțescu a renunțat să mai antreneze formația ploieșteană. Juan Albin a plecat și el în Mexic, iar mai mulți alți jucători pot părăsi clubul până la startul returului. Steaua e îndemnată să profite de situație și să aducă doi jucători de la Petrolul.

Într-un interviu EXCLUSIV pentru Digi Sport, Dumitru Dragomir spune că formația din Ghencea va domina întrecerea internă încă 3-4 ani, dacă reușește să transfere de la Ploiești: “L-aș lua pe Alcenat de la Petrolul. Aș mai lua un vârf de atac de la Petrolul, pe Tamuz. Pe ăștia doi i-aș lua la Steaua acum. Aș mai lua un fotbalist de la Petrolul, pe Teixeira, dacă s-ar putea. Și aș face o echipă de nu mai bate nimeni Steaua în următorii trei, patru ani. Intră și în Champions League cu ăștia trei, fac pariu pe cât vreți!”

Nu doar cei trei sunt apreciații din lotul Petrolului, pentru fostul președinte al Ligii. Numai că Steaua, crede Dragomir, e acoperită pe postul pe care joacă un al remarcat al său: “Și Pecanha e portar bun, foarte bun portar. Dar Steaua are portar și convingerea mea este că puștiul ăsta, Cojocaru, va fi revelația fotbalului românesc. Când apucă să apere, nu-i ia nimeni locul și va fi vândut cu bani mulți în lume.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑