Portarii lui Real Madrid s-au ales cu trofee individuale la final de an



025 декабря 2014

 

Portarii lui Real Madrid nu au rămas fără trofee individuale la final de an. Iker Casillas a fost desemnat cel mai bun portar din Primera Division, iar Keylor Navas din Costa Rica a fost ales cel mai bun fotbalist al anului din zona CONCACAF.

Iker Casillas a avut cele mai bune evoluţii în acest an Campionatul Spaniei. În 38 de meciuri jucate în 2014, în toate competițiile, portarul celor de la Real nu a primit gol în 21 de partide.

Casillas spune că în 2015 vrea să obţină cu Real un rezultat pe care încă nu l-a reuşit nimeni. El a declarat că vrea să câştige pentru a doua oară consecutiv Liga Campionilor.

Campion în Primera Division și finalist în UEFA Champions League cu Atletico Madrid, Thibaut Courtois este al doilea în top-ul celor mai buni portari din La Liga cu 19 jocuri în care nu a încasat vreun gol.

Podiumul este completat de Claudio Bravo, acum la FC Barcelona, cu 18 meciuri în care nu a fost învins în 2014.

Portarul de rezervă al galacticilor, Keylor Navas nu a rămas fără premiu la final de an. Acesta a fost ales fotbalistul anului în zona CONCACAF.

Goalkeeper-ul din Costa Rica s-a transferat vara trecută de la Levante la Real după ce a fost unul dintre cei mai buni portari de la Cupa Mondială din Brazilia, unde a obţinut o calificare istorică în sferturile de finală cu naţionala din Costa Rica.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑