Dumitru Dragomir: "Nu am mai avut așa echipă națională de la Generația de Aur încoace!"



025 декабря 2014

 

**VIDEO** Dumitru Dragomir:

Dumitru Dragomir este convins că anul 2015 va aduce confirmarea pentru naţionala lui Anghel Iordănescu. Cu trei victorii și un egal în patru meciuri, tricolorii conduc grupa F din preliminariile Campionatului European. Fostul șef al LPF a declarat pentru Digi Sport:

"Va avea rezultate bune în următorii 3-4 ani echipa națională. O să se califice și la Mondiale pentru că e generație bună. A crescut Chiricheș în valoare, a crescut Gardoș în valoare, Sânmărtean e în vârf de formă încă un an, doi. Și doi portari de talie mondială!"

Cea mai mare performanță pentru echipa națională a fost obținută în 1994 - generația lui Hagi a ajuns în sferturile Cupei Mondiale. Din păcate, însă, din 2000 până astăzi România a mai participat la doar două turnee finale, ultimul la Europeanul din 2008.

"Avem echipă cum de la Generația de Aur nu am avut. Echipa națională e valoroasă, se califică sigur și la Europene și la Mondiale", a mai spus Dumitru Dragomir.

La fel ca în urmă cu 20 de ani, pe banca tricolorilor se află Anghel Iordănescu. Abia revenit la națională, a învins deja Irlanda de Nord și Danemarca, de fiecare dată cu 2-0.

"La Mondiale de ce să-l schimbi pe Puiu? Că face 70 de ani? Și ce dacă face 70 de ani. Peste tot în lume sunt căutați bătrânii mintoși", a mai declarat Dumitru Dragomir.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑