Fair play de sărbători. A convins arbitrul să nu elimine un adversar



025 декабря 2014

 

**VIDEO** Fair play de sărbători. A convins arbitrul să nu elimine un adversar

Veli Kavlak nu e un nume atât de cunoscut în Turcia ca Sneijder sau Demba Ba însă a ținut prima pagină a ziarelor în ultimele două zile cu un gest mai rar întâlnit pe stadioane și cu atât mai puțin în Turcia, acolo unde indiferent de natura partidei jucătorii nu se menajează deloc.

La meciul din Cupa Turciei pierdut de Beșiktaș cu 2-1 în fața celor de la Adana Demirspor, austriacul l-a convins pe arbitru să nu elimine un adversar după ce acesta a avut o intrare periculoasă.

Era minutul 21 și oaspeții conduceau deja cu 1-0 prin golul marcat de Ozgoz când Hakan Soyler a pus o talpă la un duel pentru minge cu căpitanul lui Beșiktaș. Centralul a fluierat fault și i-a arătat direct cartonațul roșu jucătorului de la Adana.

Fotbalișitii formației vizitatoare au început atunci să protesteze și lor li s-a alăturat și Veli Kavlak care l-a anunțat pe central că n-a fost atins de jucătorul celor de la Adana Demirspor. În cele din urmă arbitrul a cedat și nu l-a mai trimis pe Hakan Soyler la vestiare. I-a arătat doar cartonașul galben.

VIDEO CU FAZA CONTROVERSATĂ

"A făcut un gest care nu e întâlnit prea des pe stadioane însă cred că la fel ar trebui să procedeze toți jucătorii" a declarat la finalul partidei cel care ar fi părăsit terenul încă din minutul 21 dacă n-ar fi intervenit căpitanul lui Beșiktaș.

VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑