Halep vrea o nouă dispută cu Serena: "Aș prefera un meci pe zgură"



025 декабря 2014

 

**VIDEO** Halep vrea o nouă dispută cu Serena:

Simona Halep nu se teme de provocări. Vrea o nouă dispută cu liderul mondial, Serena Williams. Cele două jucătoare s-au întâlnit în acest sezon la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Românca a obținut o victorie surprinzătoare în grupe, dar Williams și-a luat revanșa în finală și a cucerit trofeul. Serena conduce cu 4-1 la meciurile directe.

"Bineînțeles că vreau un nou meci cu Serena pentru că nu prea știu unde mă aflu acum. Eu am bătut-o ușor, motivele le știe toată lumea, ea m-a bătut în finală foarte ușor pentru că și eu am avut motivele mele. Vreau un meci ca să-mi dau seama foarte bine unde mă aflu și unde sunt față de ea. Aș juca pe orice suprafață dar aș prefera pe zgură" a recunoscut Simona.

Eșecul din finala de la Singapore nu a demoralizat-o pe Halep. Serena s-a impus atunci lejer, în două seturi, scor 6-3, 6-0, dar, în ciuda succesului obținut ușor, liderul mondial a avut un comportament exemplar la finalul partidei. De altfel, Serena a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei și înainte de disputa din ultimul act.

"Nu am mai vorbit cu Serena de atunci, dar pe teren a fost un moment frumos, mi-a dat încredere și am văzut cum se poartă un campion. Am învățat foarte multe de la ea și de la acel turneu" a încheiat Halep.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑