Astra, cel mai bun an din istoria clubului. Enache: "Calificarea în grupele UEL, o mare realizare"



025 декабря 2014

 

**VIDEO** Astra, cel mai bun an din istoria clubului. Enache:

Pentru Astra Giurgiu, 2014 a fost cel mai bun an din istoria clubului. Giurgiuvenii au cucerit Cupa şi Supercupa României, au evoluat în grupele Europa League şi au încheiat ediţia trecută de campionat pe locul 2.

"Calificarea în grupele Europa League a fost o satisfacţie maximă. Am fost foarte fericit în momentele alea", a declarat Gabriel Enache, unul dintre remarcaţii ultimului an la Astra.

Totuşi, spre finalul lui 2014 au apărut şi problemele pentru vicecampioana României. UEFA a suspendat Astra pentru trei ani din cupele europene, din cauza datoriilor.

Nici parcursul din Europa League nu a fost unul bun. Enache şi colegii săi au încheiat grupa D pe ultimul loc, cu o singură victorie în ţase meciuri.

"A fost o realizare mare să ne calificăm în grupele Europa League. A fost însă o competiţie nouă şi am fost lipsiţi de experienţă. Am jucat din trei în trei zile şi noi nu eram obişnuiţi", a spus jucătorul giurgiuvenilor.

"Am jucat cu echipe foarte puternice, cu experienţă în Europa League şi au profitat de orice şansă şi la fiecare contraatac ne puteau da gol", a adăugat Enache.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑