Optimism în Stefan cel Mare: "În retur vom da totul pe teren și vom termina acolo sus"



025 декабря 2014

 

**VIDEO** Optimism în Stefan cel Mare:

Dinamo a început excelent sezonul, sub conducerea lui Flavius Stoican, însă finalul de an nu a fost prea bun. Roș-albii au reușit doar două victorii în ultimele 8 meciuri de campionat și au coborât la jumătatea clasamentului.

Jucatorii din Ștefan cel Mare speră că anul 2015 le va aduce în sfârșit stabilitatea financiară necesară performanței. Clubul e în insolvență însă jucătorii nu au de gând să abandoneze proiectul lui Negoiță.

"Normal că mă bucur că sunt la Dinamo chiar dacă și Dinamo trece printr-un moment mai greu. Aici este totuși o atmosferă foarte bună și condiții foarte bune așa că nu pot să mă plâng" a recunoscut Steliano Filip.

"Am început destul de bine sezonul, am avut și rezultate bune, dar iată că acest final de an nu a fost atât de bun pentru noi. Cu toții am fost triști, însă sperăm la un an nou cât mai bun acum" a completat Marius Alexe.

Cu un nou antrenor, Mihai Teja și cu suporterii alături, dinamoviștii sunt optimiști. Anul viitor poate aduce multe bucurii in Stefan cel Mare. "Le doresc multă sănătate fanilor noștri și celor de la Dinamo. Suporterii să fie convinși că vom da totul și vom termina acolo sus" a încheiat Steliano Filip.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑