Keșeru e golgheterul Stelei în 2014 și recunoaște sprijinul lui Dică: “Lucrez cu el la finalizare”



025 декабря 2014

Keșeru e golgheterul Stelei în 2014 și recunoaște **sprijinul lui Dică:** “Lucrez cu el la finalizare”

Claudiu Keșeru a stabilit adevarate recorduri în 2014. Atacantul stelist a marcat o triplă în meciul cu Aalborg, de pe Arena Națională, iar în partida de campionat cu Pandurii a înscris de șase ori. Secretul eficacității lui Keșeru stă în colaborarea cu fostul golgheter din Ghencea, Nicolae Dică.

Jucătorul recunoaște sprijinul primit de la unul dintre secunzii lui Costel Gâlcă: “Mă ajută foarte mult, lucrez foarte mult cu el la finalizare. Și, bineînțeles că îmi dă mie siguranță, ca în momentele în care ajung în fața porții cu o minge care vine din diferite direcții, în diferite condiții, practic să am niște gesturi preferențiale, să am niște execuții, cu dreptul, cu stângul, cu capul.”

La rândul său, Dică îl laudă pe fotbalistul care e golgheter în Liga 1 la finalul turului: “La cum îl văd eu la antrenamente în fiecare zi, la cum muncește, eu cred că la anul va da mai multe goluri, pentru că el își dorește să dea mai mult pe teren, mereu să realizeze mai mult decât a realizat ieri.”

Venit la Steaua în ianuarie, Keșereu a marcat 20 de goluri în 34 de meciuri în Liga 1, în acest sezon înscriind de 12 ori și fiind golgheter al campionatului. În Europa League a dat 4 goluri, înscriind odată și în preliminariile Champions League. În total, în 2014, a înscris 35 de goluri pentru Steaua și echipa națională.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑