Trei jucători ai aceleiași echipe au fost eliminați în doar două minute, în Serie B



025 декабря 2014

 

**VIDEO** Trei jucători ai aceleiași echipe au fost eliminați în doar două minute, în Serie B

Catania, formație care în trecut a fost pregătită de Walter Zenga și la care a evoluat și Nicolae Dică, are parte de un sezon extrem de modest în Serie B. După ce au retrogradat din Serie A la finalul stagiunii precedente, sicilienii ocupă acum doar un modest loc 18 în liga secundă din Italia.

Ultimul meci disputat în acest an a fost unul de coșmar pentru formația pregătită Maurizio Pellegrino. Catania a fost învinsă cu 3-2 pe terenul celor de la Cittadella, grupare aflată pe locul 20. Mai mult, sicilienii au avut 4 jucători eliminați, iar 3 dintre ei au văzut cartonașul roșu în decurs de doar două minute.

Meciul a început perfect pentru gazde. Alessandro Sgrigna a deschis scorul încă din minutul 3, acesta fiind și rezultatul pauzei. Repriza secundă a adus încă 4 goluri, dar și tot atâtea eliminări. Mai întâi Rinaudo a văzut roșu pentru cumul de cartonașe galbene (min 52), iar gazdele au punctat în următoarele 5 minute de două ori prin același Alessandro Sgrigna.

A urmat apoi o dublă și pentru Emanuele Calacio și oaspeții sperau să plece acasă cu un punct. Nu s-a întâmplat așa. În doar două minute 3 fotbaliști de la Catania au fost eliminați. Michal Chrapek a fost primul, în minutul 88 iar în minutul 90 au mai văzut roșu Nicolas Federico Spolli, jucător aflat pe banca de rezerve și Sebastian Leto, fost fotbalist la Liverpool.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑