Mediatorul discuţiilor dintre Steaua şi CSA: "Trebuie o evaluare corectă." "Planul B" al lui Becali



025 декабря 2014

 

** VIDEO** Mediatorul discuţiilor dintre Steaua şi CSA:

Steaua începe anul cu o nouă rundă de negocieri cu Clubul Sportiv al Armatei, care a câştigat în instanţă dreptul exclusiv de a folosi numele, culorile si sigla echipei. Reprezentanţii Ministerului Apărării ar fi cerut o sumă ce se ridică la un milion de euro. Viorel Păunescu este mediatorul între cele două tabere.

"Este un impas şi e foarte important pentru Steaua şi pentru Clubul Sportiv al Armatei să se rezolve. Steaua e foarte importantă pentru sportul românesc şi vreau să repet, are cei mai valoroşi fotbalişti şi e echipa care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, e o echipă de forţă şi se simte că e tratată aşa de toate echipele din Europa. Oricine vinde, vrea să vândă scump, cine vrea să cumpere, vrea să cumpere ieftin. Nu e o treabă care e bătută în nişte piroane mari, că atât costă şi atât se întâmplă. Trebuie o evaluare corectă, având în vedere că şi potenţialul financiar al echipei de fotbal, dacă nu merge în cupele europene, e mai slab", a afirmat Viorel Păunescu, în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Fostul preşedinte al Stelei dezvăluie şi destinaţia banilor care ar urma să fie achitaţi de Gigi Becali către Clubul Sportiv.

"Având în vedere că Steaua vrea, nu vrea, joacă foarte bine, este o reclamă şi pentru clubul celălalt, care e o secţie de sport altfel decât fotbalul şi financiar ar ajuta ca aceste secţii să meargă mai departe", a mai spus Păunescu.

Steaua a evoluat un meci din campionat, contra lui CSMS Iași, cu sigla acoperită pe tricouri și cu echipamentul de deplasare, cel galben, dar apoi, în Europa league, a revenit la echipamentul tradițional și la afișarea numelui și siglei. Urmează acum negocieri între deținătorii mărcii și conducerea campioanei.

Dacă nu se va ajunge la niciun acord, Gigi Becali mai are şi varianta de rezervă: va schimba culorile echipei (galben-roşu sau galben-albastru) şi va înregistra o nouă siglă la OSIM, pentru a evita folosirea vechilor însemne.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑