Echipele neînvinse în campionatele Europei! Bayern, alături de foste adversare ale românilor din UEL



025 декабря 2014

**Echipele neînvinse în campionatele Europei!** Bayern, alături de foste adversare ale românilor din UEL

Bayern Munchen are un nou sezon excelent sub comanda lui Josep Guardiola, iar la finalul turului are un avans de 11 puncte față de Wolfsburg, care nu a mai putut să țină pasul cu bavarezii în ultimele etape din 2014.

Liderul din Bundesliga nu a pierdut niciun meci în 17 etape, bifând doar 3 rezultate de egalitate, toate în deplasare, cu Monchengladbach, Schalke și Hamburger SV. De altfel, campionul mondial Manuel Neuer a primit doar 4 goluri, ultimul chiar în meciul de la Mainz, de săptămâna trecută, când Bayern s-a impus cu 2-1.

Bayern nu este însă singura echipă neînvinsă din Europa. Rivala lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, este în aceeași situație în Ucraina, după ce a câștigat 11 dintre cele 14 meciuri. Fosta adversară a Stelei din UEFA Europa League este lider în campionat, unde are 5 puncte peste Șahtior.

VIDEO Astra - Dinamo Zagreb 1-0. Învinsă de Astra în grupele UEFA Europa League, la Giurgiu, Dinamo Zagreb este o altă echipă importantă care nu a cunoscut gustul înfrângerii în competiția internă.

Cu 15 victorii și 4 remize în 19 etape, formația din Zagreb este lider detașat în Croația, depășindu-le pe Rijeka și Hajduk Split.

În Malta, Hibernians are doar un egal în 16 meciuri, reușind să puncteze de 51 de ori și să primească doar 8 goluri.

></p><p><strong>Bayern Munchen (Germania)</strong></p><p><strong>Dinamo Kiev (Ucraina)</strong></p><p><strong>Dinamo Zagreb (Croația)</strong></p><p><strong>Ironi Kiryat Shmona (Israel)</strong></p><p><strong>Stjarnan (Islanda)</strong></p><p><strong>Hibernians (Malta)</strong></p><p><strong>New Saints (Țara Galilor)</strong></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑