Talentatul domn Sanchez. De Crăciun, starul chilian le-a cântat la pian colegilor de la Arsenal



025 декабря 2014

 

**VIDEO** Talentatul domn Sanchez. De Crăciun, starul chilian le-a cântat la pian colegilor de la Arsenal

Atacantul chilian Alexis Sanchez (26 de ani) le-a dovedit colegilor și microbiștilor din întreaga lume că are și un talent mai puțin cunoscut, în afară de calitățile incontestabile arătate pe terenul de fotbal.

De Crăciun, Alexis a cântat la pian pentru coechipierii săi de la Arsenal. În timpul unei petreceri organizate luni de jucătorii lui Arsene Wenger, Alexis Sanchez s-a așezat la pian și a reprodus cu mare acuratețe un cunoscut hit al anilor '80.

Golgheterul lui Arsenal a cântat pentru Yay Sanogo, Francis Coquelin, Mesut Ozil, Mathieu Flamini și Lukas Podolski melodia "Right here waiting", interpretată de Richard Marx.

Richard Marx a dat lovitura cu acest hit romantic în iunie 1989, ajungând pe locul 1 în topurile din Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă și SUA. De altfel, radiourile din întreaga lume încă mai difuzează celebra melodie, grație căreia Alexis Sanchez a atras ropote de aplauze.

În altă ordine de idei, Arsenal se pregătește pentru partida cu QPR, care va avea loc vineri seară, în etapa a 18-a a campionatului englez. Arsenal este pe locul 6 în Premier League, iar Alexis Sanchez a marcat 9 goluri în acest sezon, în care a jucat 16 partide.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑