Valencia - Espanyol 2-2. O repriză nebună pe "Mestalla"! Torje, rezervă



 

**VIDEO** Valencia - Espanyol 2-2. O repriză nebună pe

Toate golurile din Valencia - Espanyol 2-2 s-au marcat în prima repriză! Gabi Torje a rămas pe bancă tot meciul, în care scorul a fost deschis după doar trei minute.

Colegul lui Cordoba, a deschis spectacolul pe "Mestalla" (3). Valencia a reacţionat imediat, iar Paco Alcacer a restabilit egalitatea (7), după o fază la care oaspeţii au reclamat ofsaid. Jonas a fost cel care a dus-o pe Valencia în avantaj (32), după un corner executat de Piatti, brazilianul aflat la meciul cu numărul 100 în tricoul liliecilor.

Tot columbianul Cordoba a obţinut penalty-ul din care Espanyol a egalat chiar înainte de pauză. Sergio Garcia a transformat impecabil (45). La reluare, Garcia putea face 3-2, dar a tras peste după o gafă a lui Ricardo Costa. Alcacer nu a nimerit nici el ţinta la cealaltă poartă.

Ultima ocazie a venit la execuţia în forţă a lui Michel, însă Casilla a avut o paradă de zile mari. A fost pentru prima oară după şapte ani când Espanyol a plecat neînvinsă de pe Mestalla.

Valencia (4-2-3-1): Diego Alves - Joao Pereira, Ricardo Costa, Mathieu, Guardado - Dani Parejo (74 Canales), Oriol Riera - Jonas, Banega (62 Michel), Piatti - Paco Alcacer (82 Pabon). Antrenor: Pizzi

Espanyol (4-4-2): Casilla - Javi Lopez, Moreno, Colotto, Juan Fuentes - Stuani, Victor Sanchez, Abraham (90+2 Raul Rodriguez), Simao (88 Victor Alvarez) - Cordoba (80 Alex), Sergio Garcia. Antrenor: Javier Aguirre

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑