Maria Şarapova a fost eliminată în optimile turneului de Mare Slem de la Australian Open



 

20.01.2014 18:40

Maria Şarapova a fost eliminată din optimile turneului de Mare Slem de la Australian Open. Rusoaica a pierdut în această dimineaţă în faţa unei sportive din Slovacia. O performanţă fantastică a reuşit şi românca Simona Halep, care s-a calificat astăzi pentru prima dată în cariera în sferturile unui turneu de Mare Şlem.

Maria Şarapova a câştigat primul set al partidei cu tenismana din Slovacvia, Dominika Cibulkova. Rusoaica nu a continuat însă parcursul bun şi a pierdut următoarele două seturi cu 4 la 6 şi 1 şa 6. Cibulkova o va întâlni în sferturi pe Simona Halep. Jucătoarea din Romania a învins-o în această dimineaţă pe Jelena Jankovic, care ocupă locul opt în clasamentul mondial. Halep a câştigat setul decisiv cu 6 la 0.

În sferturi s-a calificat si a doua favorita a competitiei, Victoria Azarenka. Jucătoarea din Belarus s-a impus lejer în faţa americancei Sloan Stephens. La masculin, japonezul Kei Nishikori i-a dat mari bătăi de cap lui Rafael Nadal. Spaniolul a învins în trei seturi cu 7 la 6, 7 la 5 si 7 la 6.

În etapa următoare au ajuns alţi doi favoriti la câştigarea turneului din Australia. Roger Federer l-a eliminat pe Jo-Wilfried Tsonga, iar Andy Murray a câştigat meciul cu Stephane Robert.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑