Anton este măgulit de interesul Stelei. ”Înseamnă că munca mea e apreciată”



 

**VIDEO** Anton este măgulit de interesul Stelei. ”Înseamnă că munca mea e apreciată”

Mijlocașul gorjenilor este mulțumit de evoluția sa de până acum și speră într-un transfer la o echipă de top din Liga 1.

În 2013, Pandurii a avut cel mai bun an din istoria clubului. Vicecampioni şi calificaţi pentru prima oară în cupele europene, jucătorii gorjenilor n-au dus lipsă de oferte. Alexandru Vlad şi Dan Nistor au plecat în vară, în timp ce Eric de Oliveira a fost transferat în această iarnă de Al-Ahli.

După revenirea lui Nistor, Pandurii l-ar putea pierde și pe Paul Anton. Mijlocaşul de 22 de ani este considerat un posibil inlocuitor al lui Bourceanu, stelistul urmând a deveni liber de contract în vară.

”Sezonul trecut a fost unul foarte bun pentru mine, la fel și turul acestui campionat, fapt care nu mă poate decât motiva în continuare. Trebuie să muncesc la fel de mult și cred că dacă voi merita, atunci voi reuși și un transfer”, a spus Anton.

Întrebat ce sentiment îl încearcă după ce s-a spus despre el că ar putea fi un înlocuitor pentru Bourceanu la Steaua, Anton a replicat:

”Este un sentiment plăcut. Înseamnă că munca mea este apreciată. Eu nu încerc decât să-mi fac treaba cât mai bine.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑