Alibec îi aruncă mânușa lui Keșeru. ”Eu sunt mai bun! Rămâne să demonstrez asta pe teren”



 

**VIDEO** Alibec îi aruncă mânușa lui Keșeru. ”Eu sunt mai bun! Rămâne să demonstrez asta pe teren”

Atacantul spune, exclusiv la Digi Sport, că și-a găsit locul la Astra, laudă transferurile celor de la Petrolul și spune că abia așteaptă să arate pe teren că este mai bun decât rivalul său din Ghencea.

Denis Alibec (23 de ani) se bucură de faptul că a ajuns să joace la Astra Giurgiu și spune de ce n-a reușit să dacă mai mult la Inter și la Bologna.

”M-am acomodat repede pentru că sunt în țară, pentru că este un grup unit și pentru că avem un țel comun, acela de a câștiga campionatul”, a spus internaționalul român.

Chestionat care este atuul astralilor în lupta pentru campionat, Alibec a replicat:

”Dorința Astrei de a câștiga campionatul, pentru că n-a mai reușit acest lucru de mult timp. Mereu mi-a plăcut cum joacă Astra, faptul că practică un joc ofesniv și mă bucur că mi-am găsit și eu în sfârșit locul la o echipă”.

Alibec, care n-a aflat că Astra n-are niciun titlu în Liga 1, nu se teme de Steaua și nici de duelul de la distanță cu Keșeru, omologul său din Ghencea.

”Steaua și Petrolul sunt contracandidatele noastre la campionat, dar Petrolul este mai puternică față de Steaua, datorită transferurilor pe care le-a efectuat. Cât despre mine și Keșeru, eu cred că eu voi fi mai bun, dar rămâne să vedem asta și pe teren. Sper să le demonstrez celor care au vorbit urât de mine că s-au înșelat”, a mai spus Alibec.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑