CONCURS INEDIT! Primeşti bani dacă arunci peştele cât mai departe (VIDEO)



 

Doi australieni, tată şi fiu, au oferit faza turneului de aruncat ton din cadrul festivalului Tunarama. Michael şi Levi Proude au luptat până în ultima clipă a finalei, iar în cele din urmă tatăl şi-a învins fiul.

Zeci de australieni au participat la o competiţie de aruncat ton în lungime, care a avut loc în orașul Port Lincoln. Turneul este asemănător cu proba olimpică aruncarea ciocanului. Concurenţii trebuiau să arunce peştele de nouă kilograme cât mai departe pentru a cuceri trofeul.

Mai mulţi dintre ei avut ghinion şi au căzut în timpul procedeului.

Competiţia masculină a fost dominată de Michael şi Levi Proude, tată şi fiu. Cei doi au luptat până în ultima manşă, iar Michael s-a impus în faţa lui Levi. El a obţinut un rezultat cu doar trei centimetri mai bun decât fiul său.

"Cheia succesului este să-ţi menţii echilibrul şi să dezvolţi o viteză bună în timpul procedeului. Trebuie să ai şi picioare puternice, deoarece peştele devine de necontrolat uneori. Dacă reuşeşti să-l stăpâneşti, obţii o aruncare bună", a spus Michael.

Pe lângă trofeu, Michael Levi a primit şi un premiu de 650 de euro.

În competiţia feminină, Shannel Staunton şi-a apărat titlul cucerit acum un an.

Tunarama este un festival care durează trei zile şi este organizat începând cu anul 1962. În cadrul evenimentului se colectează bani pentru acțiuni de caritate, iar de la înfiinţarea acestuia s-au adunat în total peste cinci milioane de dolari.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑