Tiago, primul jucător al lui Atletico Madrid eliminat în UEFA Champions League



026 февраля 2015

 

**VIDEO** Tiago, primul jucător al lui Atletico Madrid eliminat în UEFA Champions League

Finalista ediţiei trecute, Atletico Madrid, a pierdut meciul tur cu Bayer Leverkusen, din optimile UEFA Champions League, scor 0-1, şi a terminat partida din Germania în inferioritate numerică.

În minutul 76, portughezul Tiago a fost eliminat pentru două galbene şi a devenit astfel primul jucător din istoria actualei campioane a Spaniei care primeşte cartonaşul roşu în UCL.

Mijlocaşul de 33 de ani a fost avertizat pentru prima oară în minutul 22, în urma unui fault comis asupra lui Drmic, iar al doilea cartonaş galben l-a primit cu un sfert de oră înainte de final, după o intrare asupra lui Bellarabi.

Până la eliminarea lui Tiago, Atletico primise 105 cartonaşe galbene în 42 de meciuri de Champions League, însă nici unul roşu. Doar scoţienii de la Celtic Glasgow au avut nevoie de mai multe partide pentru a avea un jucător eliminat în cea mai importantă competiţie la nivel de club - 50.

Totodată, echipa lui Diego Simeone a ajuns la al patrulea cartonaş roşu în ultimele şase meciuri, în condiţiile în care nu primise nici unul în precedentele 15 partide.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑