Sheriff Tiraspol și-a prezentat oficial noile achiziții. Unul dintre fotbaliști a jucat la Atletico Madrid



026 февраля 2015
Foto: uefa.com

Mateo Susic, Amer Dupovac şi Aitor Monroy au fost prezentaţi oficial la Sheriff Tiraspol. Directorul general al clubului Vaja Tarhnişvili le-a înmânat jucătorilor tricourile cu numerele pe care şi-au ales fotbaliştii.

Sheriff Tiraspol şi-a prezentat noile achiziţii în faţa suporterilor în incinta Complexul Sportiv al clubului.

Cei trei jucători care au semnat cu Sheriff în această iarnă, bosniacii Mateo Susic şi Amer Dupovac, dar şi spaniolul Aitor Monroy au apărut în faţa fanilor în tricourile campioanei Moldovei.

Astfel, Susic va evolua la noua sa echipă cu numărul 55 pe tricou, Amer Dupovac şi-a ales tricoul cu numărul 22, iar Monroy va juca la Sheriff în tricoul cu numărul 26.

La prezentare, Aitor Monroy a povestit fanilor şi despre perioada în care a jucat la echipa a doua a campioanei Spaniei, Atletico Madrid.

"Am jucat şi într-un derby împotriva lui Real Madrid.Nu era important pe ce poziţii în clasament se aflau echipele.Era un meci pe care îl aşteptam cu nerăbdare.Cel mai important era să câştigăm. Era o luptă pentru supremaţia Madridului", a declarat fotbalistul Aitor Monroy.

Sheriff a achiziţionat în această iarnă trei jucători, însă s-a despărţit de şapte fotbalişti. De la echipa antrenată de Zoran Zekic au plecat Petar Lela, Ligger Moreira, Erkin Blanco, Fred Benson şi Klynsmann Henrique, iar Dmitrii Stăjilă şi Artiom Puntus au fost împrumutaţi la FK Kukesi, din Albania, şi respectiv FC Tiraspol.

Sheriff ocupă locul trei în Divizia Naţională, având cu şase puncte mai puţine decât liderul Dacia. Campioana Moldovei va juca primul meci oficial din acest an sâmbătă, cu Zaria Bălţi.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑