Manchester United a reusit un succes convingator, 5 la 1, pe Old Trafford



026 февраля 2016

Seara excelenta pentru echipele englezesti in Europa League. Toate cele 3 formatii au invins si s-au calificat in optimile turneului. Scorul serii l-a reusit Manchester United care si-a spublerat adversarul cu 5 la 1.

 

Dupa o infrangere rusinoasa in tur cu danezii de la Midtjylland, Manchester United a reusit un succes convingator, 5 la 1, pe Old Trafford. Sisto a deschis scorul pentru oaspeti si cosmarul lui United parea sa continue. A venit apoi un autogol al lui Bodurov, dar repriza s-a incheiat cu un penalty ratat de Juan Mata. In partea secunda Marcus Rashford a fost erou pentru echipa lui Van Gaal. Atacantul englez a devenit, la 18 ani, cel mai tanar marcator al lui United, reusind o dubla. 


Herrera din penalty si olandezul Depay au stabilit scorul final de 5 la 1, iar United spala rusinea din tur si se califica in optimile Europa League. Si Tottenham merge mai departe. Tot ieri, londonezii au invins-o cu 3 la 0 pe Fiorentina, dupa ce in tur cele doua formatii au incheiat la egalitate 1 la 1. Pentru Tottenham au marcat aseara Ryan Mason, Erik Lamela si Gonzalo Rodriguez. 


Cea de-a treia echipa din Anglia calificata in optimile Europa League este Liverpool. Cormoranii s-au impus cu 1 la 0 in fata germanilor de la Augsburg, dupa ce in tur a fost 0 la 0. Singurul gol a venit dupa un penalty executat bine de Milner. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑