Cel mai tânăr marcator din istoria Stelei, pe picior de plecare. "Vreau să joc mai mult"



 

**VIDEO** Cel mai tânăr marcator din istoria Stelei, pe picior de plecare.

În urmă cu un an, Robert Vâlceanu a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Stelei, la vârsta de 16 ani, 11 luni și 17 zile, cu un gol marcat într-un meci cu Gaz Metan Mediaș, câștigat de roș-albaștri cu 3-0.

Cu doar 4 meciuri în acest sezon și alte 4 în stagiunea trecută, tânărul mijlocaș ofensiv spune că vrea să joace mai mult. La Steaua, sunt meciuri în care nici nu prinde lotul.

La începutul acestei săptămâni, Vâlceanu a jucat tot meciul în derby-ul de la juniori cu Dinamo, împreună cu Pham Huy Tien, celălalt jucător trimis de la prima echipă. Antrenorul campioanei, Costel Gâlcă, a fost la meci pentru a-i urmări pe cei doi, dar și alți tineri de perspectivă.

Dacă situația de la prima echipă nu i se va schimba, fotbalistul în vârstă de 17 ani ia în calcul plecarea sub formă de împrumut la altă echipă.

Întrebat dacă ar vrea să meargă mai degrabă împrumut la altă echipă, decât să nu prindă nici lotul la Steaua, Vâlceanu a răspuns: "Chiar mă gândeam, dacă nu prind să joc, poate plec undeva în vară împrumut, să am meciuri. Este foarte greu fără meciuri, e foarte greu".

8 meciuri a jucat Robert Vâlceanu în Liga 1 în aproape două sezoane la Steaua, doar două ca titular. Are un singur gol, cel marcat din lovitură cu Gaz Metan Mediaș. Mai are două apariții în preliminariile UEFA Champions League, în meciurile cu Stromsgodset.

250.000 de euro este în acest moment cota de piață a lui Vâlceanu, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de.

5 meciuri a jucat mijlocașul ofensiv în naționala U17 a României, fără a marca vreun gol. 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑