Moldova a batut Romania la Gala MMA de la Ploiesti: Luptatorii nostri au castigat 3 din cele 5 lupte




Moldova a invins Romania la Gala MMA de la Ploiesti. Luptatorii nostri au invins in 3 din cele 5 confruntari directe cu romanii.

 

Cei mai buni sportivi din domeniul artelor martiale mixte din Moldova si Romania au luat cu asalt Ploiestiul, la cea de-a doua editie a Galei MMA, Black Cage. Luptatorii nostri au avut o evolutie excelenta in deplasare si au castigat 3 din cele 5 lupte. La categoria 84 de kilograme, Vasile Botnari l-a invins, in prima runda, printr-un procedeu de strangulare, pe romanul George Petcovici.

 

Vasile BOTNARI, LUPTATOR MMA MOLDOVA: “Eu am vazut cu o zi inainte la cantar ca gatul lui e mare si toata ziua am vorbit ca o sa ajung la gatul lui. ”

 

Si in lupta din categoria de pana la 84 de kilograme Moldova a obtinut victorie. Andrei Ciubotaru l-a facut sa cedeze pe romanul Alexandru Gavrila dupa o serie de lovituri. 

 

In acelasi timp, Daniel Spanu a reusit a treia victorie pentru Moldova, dupa ce s-a descurcat bine la categoria de pana la 65 de kilograme, reusind sa il bata pe romanul Virgil Munteanu. Mai putin noroc au avut insa moldovenii Iulian Gheorghiu si Ion Curmei. La 61 de kilograme, Gheorghiu a pierdut chiar din prima runda in urma unui knock-out venit din partea romanului Florin Moraru.

 

De asemenea, la greutatea de 94 de kilograme, moldoveanul Ion Curmei a fost invins de romanul Claudiu Bordei. In total la Gala MMA de la Ploiesti s-au dat 12 lupte. In celelalte in care nu au luptat sportivii nostri s-au batut romanii intre ei.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑