Ibrahimovic s-a răzgândit. De la ”E o țară de rahat” la ”Sunt fericit în Franța”



**Ibrahimovic s-a răzgândit.** De la ”E o țară de rahat” la ”Sunt fericit în Franța”

Lui Zlatan Ibrahimovic i-a trecut supărarea pe fotbalul francez în numai o săptămână şi jumătate. "Sunt fericit aici", spune golgheterul campioanei PSG.

Zlatan Ibrahimovic nu are de gând să părăsească Franța în vară, în ciuda ieșirii nervoase de la finalul meciului cu Bordeaux. Atunci, starul campioanei PSG a insultat țara în care joacă din 2012, nemulțumit de arbitrajele din Ligue 1.

"În 15 ani de carieră nu am văzut un arbitru atât de slab precum în această ţară de rahat. Această ţară nu merită o echipă ca PSG", a spus Ibrahimovic după meciul cu Bordeaux.

„Sunt fericit în Franța. S-au scris numai prostii. N-aș fi venit eu în Franța dacă nu mi-ar fi plăcut, n-aș fi semnat un nou contract dacă nu mi-ar fi plăcut și n-aș fi jucat de atâta timp aici dacă nu mi-ar fi plăcut”, a declarat atacantul lui Paris Saint-Germain, acum, la o săptămână și jumătate distanță.

Pentru incident, golgheterul ultimelor două sezoane din Franța riscă însă să fie suspendat la marele derby cu Marseille, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 3 duminica viitoare, de la ora 22:00.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑