EXCLUSIV Steaua e aproape de o premieră în România: "Suntem disperaţi să reuşim"



 

**VIDEO EXCLUSIV** Steaua e aproape de o premieră în România:

Steaua se pregăteşte de o premieră istorică la finalul lunii mai - poate deveni prima echipă din România care câştigă toate trofeele puse în joc. Campioana e aproape de al treilea titlu la rând, în Cupa României este în semifinale, iar pentru Cupa Ligii se va duela cu Pandurii.

"Suntem disperaţi să luăm toate trofeele, mai ales că am câştigat în 3 ani de când sunt la Steaua două campionate, am jucat o finală de cupă, am luat o supercupă şi încă trei trofee ar fi ceva de vis. 6 titluri în 3 ani de când am început noi să formăm această echipă bună şi cred eu că ar fi fantastic pentru noi să luăm toate trofeele", a declarat Alex Chipciu.

Performanţa este cu atât mai mare cu cât poate fi obţinută sub comanda unui antrenor debutant - Costel Gâlcă se apropie de finalul primului său sezon la o echipă de seniori, dar şi de sfârşitul aventurii la Steaua. Contractul fostului internaţional are şanse mici de a fi prelungit din cauza parcursului european sub aşteptări.

"Pe mine m-ar deranja să se vorbească atât de mult despre venirea unui alt antrenor. E clar că a fost o presiune foarte mare pe dânsul, aşa e viaţa antrenorului: dacă echipa joacă puţin prost, primul vinovat e antrenorul. Nu poţi da afară 20 de jucători şi să te gândeşti la antrenor.

Îmi pare rău că are această presiune. E şi la început de carieră, nu are o experienţă extraordinară. E clar că l-a durut să treacă prin astfel de momente", a adăugat mijlocaşul de 25 de ani

Primul meci al Stelei după revenirea jucătorilor de la echipele naţionale va fi în campionat, în deplasare cu Gaz Metan, duminică, 5 aprilie, în direct la Digi Sport 1, de la 20:30. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑