"Nu va fi ca Real-Barcelona, dar va promit ca nu veti recunoaste echipa noastra". Curteianu, despre meciul Moldova-Suedia




Are si nationala Moldovei un Ibrahimovic al sau. Astazi la conferinta de presa selectionerul tricolorilor l-a comparat pe Alexandru Epureanu cu vedeta suedezilor. Curteianu a declarat ca doar capitanul nostru este de neinlocuit la nationala, la fel cum este de neinlocuit Ibrahimovic la suedezi.

 

Alexandru CURTEIAN, SELECTIONER MOLDOVA: “Aşa cum este Ibrahimovic pentru Suedia, pentru noi e Epureanu. Doar el nu poate fi înlocuit în echipă şi nu e un compliment, e chiar aşa.” 

 

Alexandru EPUREANU, SELECTIONATA MOLDOVEI: “Prea m-a ridicat, asa sa spunem. Nu sunt eu nici jumatate din echipa. Noi trebuie sa fim impreuna toti jucatorii, cati suntem in echipa. ” 

 

Selectionerul Alexandru Curteian promite ca maine baietii vor da totul pe teren pentru a face un meci frumos cu Suedia.

 

Alexandru CURTEIAN, SELECTIONER MOLDOVA: "Nu pot sa va spun ca va fi Real-Barcelona, dar va fi un meci foarte interesant. Va promit ca maine nu veti recunoaste echipa noastra."

 

Toti cei 23 de fotbalisti, convocati de Curteian la partida de maine sunt apti de joc si pot intra pe teren. Meciul Moldova Suedia se va disputa pe stadionul Zimbru, cu incepere de la ora 21 si 45 de minute. Selectionatele celor doua tari s-au mai intalnit de 5 ori pana acum, in 4 dueluri oficiale si unul amical. Suedezii au castigat toate meciurile, iar golaverajul total al intalnirilor este de 16 la 3, in favoarea lor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 24 Bavaria 26 марта 2015 | 22:57 Eu as juca asa: Calancea Golovatenco Epureanu Posmac Armas Gatcan Carp Spataru Ionita Andronic Boghiu


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑