Caracatiţa Regina a făcut o nouă predicţie: Germania şi SUA vor remiza în ultimul meci din grupa G



 

Caracatiţa Regina, oracolul nemţilor la Campionatul Mondial, a făcut o nouă predicţie. Octopodul a prezis că Germania şi SUA vor remiza în ultimul meci din grupa G. Acest rezultat ar califica ambele formaţii în optimile de finală.

Germania nu va reuşi să învingă selecţionata Statelor Unite în ultimul meci din faza grupelor. Cel puţin aşa a prezis caracatița Regina, oracolul nemţilor la Mondialul din acest an. Caracatița a prevestit că Germania va încheia la egalitate partida cu SUA. Oracolul nu a preferat nicun container cu mâncare pe care erau cele două steaguri al Germaniei şi SUA.

"De obicei, ea este mai activă. Însă, cel mai interesant lucru la o caracatiţă este acela că ea este imprevizibilă", a declarat directorul aquapark, Martin Hansel.

Caracatiţa Regina este considerată succesoarea caracatiţei Paul, care a devenit celebră după Campionatul European din 2008 şi Campionatul Mondial din 2010, unde a prezis cu exactitate toate rezultatele.

Până acum, caracatiţa Regina a prezis corect doar victoria Germaniei în faţa Portugaliei. Înainte de cel de-al doilea meci al nemţilor de la Cupa Mondială, caracatiţa a prezis victoria Ghanei, însă partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑