Lucrurile se complică pentru Jara. Mainz vrea să scape de el! cu incidentul



 

Lucrurile se complică pentru Jara. Mainz vrea să scape de el! **VIDEO** cu incidentul

VIDEO Chile - Uruguay 1-0. Bucuria calificării în sferturile de finală la Copa America a fost una de scurtă durată pentru Gonzalo Jara. Probleme au început să apară pentru fundașul chilian imediat după ce au apărut imaginiile care au arătat modul în care acesta l-a provocat pe Cavani.

Fundașul central chilian riscă o suspendare între unul și 3 meciuri pentru gestul său și, mai nou, ar putea să părăsească și clubul la care este legitimat în prezent din cauza gestului făcut la disputa cu Uruguay din sferturile Copei America.

Oficialii lui Mainz, club la care este legitimat Jara, s-au arătat extrem de deranjați de comportamentul apărătorului chilian și sunt gata să se despartă de el.

"Știe și el că dacă va veni o ofertă, poate pleca. Noi nu tolerăm așa ceva. Mai mult decât gestul pe care l-a făcut, m-a deranjat faptul că a simulat grosonal. Genul acesta de lucruri mă enervează foarte tare. Urăsc teatrul acesta mai mult decât orice" a declarat tranșant Christian Heidel, directorul sportiv al lui Mainz.

Cotat de site-urile de specialitate la 1,75 milioane de euro, fundașul de 29 de ani mai are contract până la finalul lui iunie 2016 cu Mainz, club la care a ajuns în vara lui 2014. Jara a evoluat pentru Mainz în 20 de partide, timp în care nu a marcat niciun gol și nu a oferit nicio pasă decisivă.

VIDEO CU INCIDENTUL DINTRE JARA ȘI CAVANI


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑