Rădoi îi pregătește un post special lui Tănase în cazul în care nu se transferă. ”Putem acoperi posturi prin prisma calităților lui!”



Rădoi îi pregătește un **post special lui Tănase** în cazul în care nu se transferă. ”Putem acoperi posturi prin prisma calităților lui!”

Steaua a disputat deja două amicale de când a fost preluată de către Mirel Rădoi și de fiecare dată Cristi Tănase a fost folosit mijlocaș la închidere. La prima sa conferință în calitate de antrenor neoficial al roș-albaștrilor, Rădoi a vorbit și despre noua poziție din teren a ”decarului” din Ghencea. 

Și în amicalul de la Brașov, cu ASf Zărnești, scor 8-0, și în primul test de la Klagenfurt, contra Austriei, scor 4-5, Rădoi l-a folosit în banda stângă pe Rareș Enceanu, în timp ce Tănase a fost reprofilat mijlocaș la închidere.

”În momentul de față încercăm să facem două echipe cât mai echilibrate și încercăm poziții pe care noi credem că le-am putea acoperi și prin prisma calităților lui Tănase, Chipciu, Stanciu sau Popa. În momentul de față nu ne-am gândit la poziția lui Tănase, dar trebuie să vedem cât mai mulți jucători pe poziții diferite”, a spus Rădoi.

La începutul primului stagiu de pregătire, Rădoi a făcut programul astfel astfel încât să nu se bazeze foarte mult pe Tănase, despre care s-a spus că va pleca din Ghencea.

Cu toate acestea, căpitanul campioanei nu a primit încă vreo ofertă concretă, deşi în ultimul sezon a bifat 38 de meciuri, în care a marcat 7 goluri şi a oferit 9 pase decisive.

”Pentru Tănase este greu să mai fi motivat ştiind că are oferte din altă parte. Deocamdată, însă, propunerile nu sunt cele mai bune, dar dacă va veni ceva bun cu siguranţă va fi lăsat să plece, merită acest lucru", a mai spus Rădoi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑