EXCLUSIV Alb-roșiii se pot despărți și de Alexe și de Matei: ”Vom rezolva ce ne-am propus”



 

**VIDEO EXCLUSIV ** Alb-roșiii se pot despărți și de Alexe și de Matei: ”Vom rezolva ce ne-am propus”

Dinamo i-a reziliat contractul golgheterului Bilinski şi riscă să rămână fără alţi doi oameni de bază cu două săptămâni înainte de startul noului sezon.

Marius Alexe (25 de ani) şi Cosmin Matei (23 de ani) încă nu au acceptat noile contracte de numai 4.000 de euro pe lună. Şi dacă rămâne fără cei doi mijlocaşi, conducerea promite că are înlocuitori.

”În primul rând, ei au nevoie de Dinamo și apoi Dinamo de ei. Eu zic că într-o săptămână, în proporție de 90% vom rezolva ce ne-am propus de la bun început.

Încercăm să găsim o variantă pentru că ei intră în ultimul an de contract”, a spus finanțatorul roș-albilor, Ionuț Negoiță, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

 

La 8 ani de la ultimul titlu câștigat de gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” şi după o clasare pe locul 7 în sezonul trecut, Dinamo tot mai speră să revină în lupta pentru campionat. Primul obiectiv e însă calificarea în play-off.

”Întotdeauna, obiectivul și dorința noastră, a celor de la Dinamo, este să ne luptăm la campionat. Și, de ce nu, poate îl vom și câștiga.

Avem un antrenor cu experiență, de data aceasta, și sunt convins că lucrurile vor merge bine, chiar foarte bine”, a mai spus Negoiță.

Dinamo va începe viitorul sezon al Ligii 1 cu un meci extrem de greu în deplasare pe terenul celor de la ASA Târgu Mureș, o partidă care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑