ASA Târgu Mureș se întărește cu doi atacanți spanioli. Ruben Jurado este unul dintre ei. Al doilea vine din Grecia



 

**VIDEO** ASA Târgu Mureș se întărește cu doi atacanți spanioli. Ruben Jurado este unul dintre ei. Al doilea vine din Grecia

ASA Târgu Mureș are gânduri mari pentru sezonul viitor și tocmai de aceea tandemul Dan Petrescu - Bogdan Mara este aproape de a definitiva lotul cu care vor ataca obiectivele propuse.

Președintele vicecampionilor Ligii 1, Bogdan Mara, a spus, într-o intervenție telefonică găzduită ÎN DIRECT la Digi Sport 1, că gruparea mureșenilor s-a mai întărit cu doi atacanți spanioli.

”Unul este vârf împins, unul este al doilea vârf. Cu unul ne-am înțeles deja, este vorba despre Ruben Jurado, cu al doilea mai suntem încă în discuții, dar sper eu să rezolvăm în această seară. Este vorba despre Diego Torres, care a jucat în Grecia”, a spus Mara la Digi Sport.

Ruben Jurado (foto) are 29 de ani și a jucat ultima dată la Piast Gliwice, locul 9 în ediția trecută a campionatului din Polonia. 

Diego Torres Fraile are 23 de ani și a evoluat ultima oară în sezonul 2013/2014 la Kallithea, în liga secundă din Grecia.

4 goluri a marcat Ruben Jurado pentru Piast în ediția trecută a campionatului din Polonia, în cele 24 de partide disputate.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑