Vasilie Miriuță a confirmat negocierile cu Rapid: ”Zilele viitoare voi lua o decizie!”



 

**VIDEO** Vasilie Miriuță a confirmat negocierile cu Rapid: ”Zilele viitoare voi lua o decizie!”

Finanțatorul celor de la Rapid, Valerii Moraru, este tentat să aducă la echipă un antrenor experimentat, motiv pentru care s-a și întâlnit cu Vasile Miriuță, așa cum digisport.ro a anunțat în exclusivitate.

Fostul antrenor al celor de la Gyor și CFR Cluj a lăsat de înțeles, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, că negocierile cu Rapid sunt reale, dar și faptul că mai are și alte oferte.

”Sunt antrenor liber de contract, pot discuta cu oricine. Deocamdată, eu lucrez cu cineva care mă reprezintă și căruia nu vreau să-i pronunț numele, cel puțin momentan, și așteptăm să vedem ce se va întâmpla în zilele viitoare.

Aștept, nu mă pot pronunța, pentru că sunt discuții și de afară, din străinătate, să vedem ce se va concretiza. Voi lua o decizie zilele viitoare”, a spus Miriuță la Digi Sport.

Miriuță și-a început cariera de antrenor în 2010, la echipa U19 a clubului german Energie Cottbus, pentru care a evoluat ca fotbalist în perioada 1998-2002. A ajuns în 2013 la Ceahlăul, udne a făcut o impresie bună, iar CFR Cluj l-a angajat pentru sezonul 2013/2014. Sezonul trecut, cu Miriuță pe bancă, Gyor a terminat pe locul 8 în liga din Ungaria.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑