România - Tunisia 59-47. A doua victorie a tricolorilor în turneul de la Sibiu



 

**VIDEO** România - Tunisia 59-47. A doua victorie a tricolorilor în turneul de la Sibiu

România a câştigat şi a doua partidă a turneului de pregătire de la Sibiu, dar diferenţa a făcut-o pe final. Jucătorii lui Marcel Țenter s-au impus cu 59-47 după ce pauza mare i-a găsit pe tricolori la egalitate cu tunisienii, 26-26.

Africanii au dominat debutul partidei și în primul sfert au avut chiar un avans de 10 puncte. Tricolorii au revenit până la pauză, dar au avut un sfert trei de coșmar în care au însris doar 6 puncte.

În ultimul sfert, România a reuşit să marcheze mai multe puncte decât în primele două la un loc. A fost al doilea succes pentru baschetbaliştii lui Ţenter după cel cu Elveţia. Cei mai buni marctori ai României au fost Adi Tudor (11 puncte) și Adi Guțoaia (10 puncte) în timp ce de la tunisieni s-a remarcat Abbassi (13 puncte).

România încheie turneul amical de la Sibiu împotriva Olandei. România şi Olanda au câte patru puncte şi îşi vor disputa, duminică, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 finala competiţiei.

Pe 10 august încep preliminariilee pentru Campionatele Europene de anul viitor. Slovacia, Suedia şi Letonia sunt adversarele României din grupă. Doar prima clasată merge la turneul final, iar principala favorită e Letonia. Tricolorii sunt totuși încrezători înainte de startul preliminariilor.

"Contează cum vom aborda meciurile, contează cum vom juca noi. Avem o șansă dacă vom fi uniți și punem la punct micile detalii pentru că acolo se va face diferența" a declarat Adi Guțoaia la finalul partidei cu tunisienii. "Letonia e favorita grupei dar cred că avem o șansă. Dacă ne vom califica va fi o surpriză pentru toată suflarea baschetbalistică" a completat Adi Tudor, cel mai bun marcator al tricolorilor în disputa cu Tunisia.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑