Manduzkic a fost prezentat la Atletico: "Sunt diferit de Diego Costa!" Duelul cu Modric, o provocare



 

**VIDEO** Manduzkic a fost prezentat la Atletico:

Noul atacant al lui Atletico Madrid, Mario Mandzukic, are planuri mari la campioana Spaniei. La prezentarea oficială, croatul care va purta tricoul cu numărul 9, a ținut imediat să excludă orice comparație cu predecesorul său, Diego Costa.

"Diego Costa este Diego Costa, iar eu sunt Mario Mandzukic. Suntem doi jucători diferiţi, iar eu abia aştept să evoluez sub comanda noului meu antrenor 'Cholo' Simeone", a declarat croatul Madzukic.

Mandzukic a venit de la Bayern Munchen pentru 22 de milioane de euro. Atacantul de 28 de ani a înscris de 25 ori în 46 de apariții în tricoul bavarezilor, însă nu a mai făcut parte din planurile lui Pep Guardiola după transferul lui Lewandowski. 

></p><p><span style=Acum, provocarea cea mare este să învingă echipa compatriotului său Modric, Real Madrid. Mai întâi în Supercupa Spaniei, apoi în etapa a treia din Primera Division, ÎN DIRECT la Digi Sport.

"Îmi va face plăcere să joc împotriva lui Luka Modric. Nu am nicio problemă şI voi încerca să fiu eu învingător în faţa lui. În ceea ce-l priveşte pe Pep Guardiola, nu vreau să comentez acest subiect, e de domeniul trecutului. Acum sunt la Atletico şi vreau să câştig totul aici", a mai spus Manduzkic, care a fost aplaudat la scenă deschisă de fani. Unii au intrat chiar pe gazon pentru a-l putea atinge!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑