Obiora, pericol public! Nigerianul a trimis o minge în afara stadionului



026 августа 2013

 

></p><p><strong>CFR Cluj a obținut a doua victorie din Liga 1, însă una chinuită în fața, poate, a celei mai slabe echipe din campionat, cel puțin în acest moment. Succesul la limită din fața Coronei, scor 1-0 <span style=(DETALII AICI), nu i-a mulțumit pe cei de la CFR.

Prestația slabă a echipei a fost recunoscută la finalul partidei și de antrenorul Petre Grigoraș, care a spus că are foarte multe lucruri de pus la punct în perioada imediat următoare (DETALII AICI). Și Deac a spus că la modul în care joacă în acest moment, CFR nu poate emite pretenții de Europa (DETALII AICI).

Una dintre fazele partidei, petrecută în repriza a doua, spune totul despre ceea ce se întâmplă acum la CFR. În minutul 77 al partidei de pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu“, elevii lui Petre Grigoraș au avut șansa de a marca golul al doilea al partidei, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Și asta pentru că Obiora, venit din spate, în loc să trimită mingea pe cadrul porții, a lovit defectuos balonul care s-a dus și peste gardul din spatele porții, pierzându-se undeva pe străzile din jurul stadionului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑