Oficialii Stelei au dezvăluit că Arlauskis va fi pe teren cu Ludogorets



026 августа 2014

 

**VIDEO** Oficialii Stelei au dezvăluit că Arlauskis va fi pe teren cu Ludogorets

Steaua mai primește și vești bune înaintea returului din play-off-ul UEFA Champions League, cu Ludogorets Razgrad, de la Sofia. Portarul Giedrius Arlauskis, accidentat sâmbătă, la meciul cu Ceahlăul, este recuperat și va juca la meciul din Bulgaria, de miercuri, de la ora 21:45, meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

”În proporție de 99% Arlauskis va juca în Bulgaria!”, a dezvăluit președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, completat de președintele Valeriu Argăseală, în direct la emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport:

„Arlauskis este spre bine. Mâine, după antrenament, o să stabilească medicul exact care este starea lui. Dar mai degrabă va juca decât nu. Șansele sunt peste 50% să joace”.

Argăseală a dezvăluit că și Tănase va fi în teren la meciul de la Sofia, chiar dacă mijlocașul a fost mai grav accidentat decât Arlauskis.

”Și cu Tănase la fel. El a avut o leziune mult mai gravă decât Arla și nu a făcut antrenament, tot mâine va primi avizul medicului”, a explicat președintele clubului din Ghencea.

Astfel, singura absență sigură de miercuri seară va fi doar cea a lui Alexandru Chipciu, suspendat. Chipciu a reușit să marcheze singurul gol al victoriei cu 1-0 din tur, de la București.

Ludogorets – Steaua se dispută miercuri, 27 august, de la ora 21:45, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑