Steaua a capotat și înaintea returului cu Legia de anul trecut, dar s-a calificat în grupele UCL



026 августа 2014

 

**VIDEO** Steaua a capotat și înaintea returului cu Legia de anul trecut, dar s-a calificat în grupele UCL

Steaua a pierdut surprinzător în fața Ceahlăului, scor 0-1 (VIDEO AICI), într-un meci în care Gâlcă a menajat oamenii de bază pentru cel mai important meci al sezonului, returul play-off-ului UEFA Champions League cu Ludogorets, transmis de Digi Sport 1.

Suporterii campioanei României au motive însă să fie optimiști. Anul trecut, Steaua s-a calificat în grupele UCL după ce a trecut de Legia Varșovia, deși înaintea returului din Polonia a izbutit doar un rezultat de egalitate, 2-2, pe terenul lui Gaz Metan.

Medieșenii au condus chiar cu 2-0 după doar 28 de minute și sperau la toate cele trei puncte. Steaua a revenit pe final prin dubla lui Filip și a salvat un punct la care nu mai spera la un moment dat.

Așa cum s-a întâmplat și acum cu Gâlcă, Laurențiu Reghecampf a început meciul de la Mediaș cu multe rezerve, printre care Rîpă, Iancu, Cristea, Tatu sau Răduț.

După egalul din campionat, Steaua s-a mobilizat exemplar și a eliminat-o pe Legia. Roș-albaștrii au condus cu 2-0 (goluri Stanciu și Piovaccari), iar egalul înregistrat în final, 2-2, a fost până la urmă suficient pentru atingerea obiectivului, în condițiile în care pe Arena Națională, în meciul tur, scorul a fost 1-1.

Ludogorets - Steaua este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, ora 21:45. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑