Japonia și Mongolia, performerele primei zile la Mondialele de Judo de la Chelyabinsk



026 августа 2014

 

**VIDEO** Japonia și Mongolia, performerele primei zile la Mondialele de Judo de la Chelyabinsk

Japonia și Mongolia au fost țările care au pornit cu dreptul după prima zi a Campionatelor Mondiale de judo de la Chelyabinsk.

La categoria 48 de kilograme, tânăra de doar 18 ani Ami Kondo, din Japonia, a învins-o în ultimul act pe Paula Pareto din Argentina, fostă medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing. Două avertismente primite de sudamericancă au făcut diferența.

Medaliile de bronz au fost câștigat de Amandine Buchard, din Franța, și Maria Celia Laborde, din Cuba.

În finala categoriei 60 de kilograme masculin, toți cei peste 7500 de spectatori așteptau o victorie a campionului european Beslan Mudranov (foto) în meciul cu Bolbaatar Gambat, din Mongolia. Și de această dată, un avertisment în plus primit de rus a trimis medalia de aur în Mongolia.

Pe treapta a treia a podiumului au urcat Amiran Papinashvili, din Georgia, și japonezul Naohisa Takato, campionul mondial de anul trecut.

Marți, intră în concurs, la categoria 52 de kilograme, alte două sportive din România: Andreea Chițu și Larisa Florian. Începând cu ora 8:00, Digi Sport 2 transmite în direct meciurile preluiminarii și apoi finalele, de la ora 14:00.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑