CSU Craiova II - Pandurii II 2-1, în faza a patra a Cupei României. A revenit Erico da Silva!



026 августа 2015

 

Duel oltenesc în faza a patra a Cupei României. Sub privirile lui Sorin Cârţu, formaţia secundă a lui CSU Craiova a trecut cu 2-1 de a doua echipă a Pandurilor.

Chiar dacă s-au văzut conduşi după doar patru minute, prin autogolul lui Lăzărescu, jucătorii antrenaţi de Daniel Mogoşanu au revenit în repriza secundă. Simon Mazarache a egalat la cinci minute de la reluare pentru CSU Craiova II, care s-a impus în minutele de prelungire, prin golul lui Armăşelu, dupa ce, în prealabil, gorjenii rataseră un penalty.

Alexandru Armăşelu, de la CSU Craiova II, a declarat: "Am primit gol foarte repede, majoritatea sunt copii, a fost greu să ne revenim, dar în final ne-am impus și asta contează cel mai mult". Daniel Mogoşanu, antrenor la CSU Craiova II, a completat: "E o victorie muncită și nimic mai mult, sunt mulțumit de rezultat, dar nu de joc".

Bancu, Briceag şi Mazarache au fost jucătorii de la prima echipă folosiţi de Mogoşanu, în timp ce pentru Pandurii II au evoluat portarul Lazar şi fundaşul brazilian Erico da Silva, aflat la primul meci după şapte luni.

Erico da Silva, de la Pandurii, a declarat: "A fost cel mai bun test, să văd și eu cum sunt, după 7 luni fără niciun meci, îți dai seama, mă bucur că am revenit, mai am nevoie puțin de partea fizica, știi?". Narcis Răducan, preşedinte la Pandurii, a spus: "Era important să joace din nou Erico, după cum știți a stat multe luni și astăzi am văzut că s-a mișcat bine".

Următoarea etapă a Cupei României, în care vor intra şi echipe de liga a doua, va avea loc pe 8 şi 9 septembrie.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑