Valencia - Cordoba 3-0. "Liliecii" sunt lideri în Spania după trei ani



026 сентября 2014

**Valencia - Cordoba 3-0.**

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Valencia a ajuns la patru victorii consecutive în campionatul Spaniei, după vizita nou-promovatei Cordoba. Echipa lui Nuno Espirito Santo s-a impus cu scorul de 3-0.

Al doilea golgheter din Primera Division, Paco Alcacer, a deschis scorul după 22 de minute şi a ajuns la patru reuşite, după un super gol înscris printr-o lovitură de cap, din centrarea perfectă a lui Feghouli.

Patru minute mai târziu, era deja 2-0 pentru Valencia. Puştiul de 19 ani, Jose Gaya, a marcat primul lui gol în Primera, cu un șut puternic din careu.

În minutul 73, algerianul Feghouli a stabilit scorul final, 3-0 pentru Valencia, care este prima în Spania după 5 etape. "Liliecii" au patru victorii şi un egal, la fel ca Barcelona, dar un golaveraj mai bun.

Valencia nu a mai fost lider în campionatul Spaniei din luna septembrie a anului 2011, când era antrenată de Unai Emery, aflat acum pe banca Sevillei.

Valencia: Diego Alves - Joao Cancelo, Mustafi, Otamendi, Gaya (Orban, 53) - Javi Fuego, Andre Gomes, Parejo - Feghouli (Roberto, 76), Paco Alcacer, Piatti (Carles Gil, 48)

Antrenor: Nuno Espirito Santo

Cordoba: Juan Carlos - Gunino, Inigo Lopez, Bouzon, Crespo - Lopez Garai (Matos, 51), Abel - Borja (Fidel, 69), Rossi, Fede Vico (Mike, 59) - Ghilas

Antrenor: Albert Ferrer

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑