Barcelona s-a împiedicat de Malaga în Campionatul Spaniei



026 сентября 2014

 

Meciul s-a încheiat egal, scor 0 la 0, iar catalanii au reuşit, pentru prima dată în ultimii 11 ani o contraperformanţă RUŞINOASĂ: nu au trimis niciun şut pe spaţiul porţii. Barca se bate marţi, în direct la CANAL 3, cu Paris Saint-Germain - în grupele Champions League.

Malaga a obţinut aseară un punct preţios în partida cu Barcelona şi a scăpat neînvinsă în faţa catalanilor pentru prima dată în ultimii opt ani. Finalul meciul a fost încins. Fundaşul Weligton a primit cartonaşul galben după l-a strâns de gât pe Messi. După cinci etape disputate, Barcelona împarte primele două locuri în clasament cu Sevilla, ambele având cu două puncte mai multe decât Atletico Madrid. Campioana în exerciţiu s-a impus cu 1 la 0 în deplasare la Almeria. Ieri, Luis Suarez a înscris primele goluri pentru Barcelona, într-un amical jucat de echipa secundă cu naţionala de juniori a Indoneziei. Scorul final a fost de 6 la 0.

Suarez este suspendat dupa ce la muşcat pe italianul Chiellini la Campionatul Mondial şi ar putea debuta la gruparea catalană abia pe 25 octombrie, chiar în marele derby cu Real Madrid. Până atunci, Barca are meci crucial, marţea viitoare, cu Paris Saint Germain, în Liga Campionilor. Partida va transmisă, în direct, de Canal 3, de la ora 21 si 45 de minute. Campioana Franţei a trecut aseară cu 2 la 0 de Caen.

PSG ocupă locul doi în campionatul intern, la trei puncte distanţă de liderul Marseille.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑