Generația de Aur le-a construit case mai multor sinistrați din județul Vrancea



026 сентября 2014

 

**VIDEO** Generația de Aur le-a construit case mai multor sinistrați din județul Vrancea

Satul Boţârlău din judeţul Vrancea poate fi supranumit satul "Generaţiei de Aur". În 2005, 11 familii au fost strămutate aici din Vadu Roşca, localitate devastată la acea vreme de inundaţii.

Fotbaliştii Generaţiei de Aur au fost impresionaţi de drama prin care au trecut oamenii şi au ajutat la ridicarea a 11 locuinţe pentru sinistraţi.

"Domnul Gică Popescu avea o fundaţie am înţeles, au făcut şi un meci de caritate la Timişoara, la care a participat toată generaţia de aur, cu Hagi, Petrescu, Gică Popescu şi s-au hotărât să întindă o mână de ajutor acestor oameni, văzând imaginile la televizor cu dezastrul care a fost în satul Vadu Roşca", a declarat Nicolae Sandu - voluntar.

"Îs femeie bătrână, mi s-a mai şters oleacă filmul, nu le mai ştiu, dar eu am fost moartă după fotbal. Când erau alde Gică Popescu tineri, păi stăteam, puneam şi făceam treabă şi cu aparatul deschis ca să aud meciurile, să văd ce se întâmplă pe acolo.", a dezvăluit și Vasilica Crăciun.

Stan Iordache este unul dintre oamenii ajutaţi de Generaţia de Aur şi are convingerea că locul pe care s-au construit casele nu a fost ales întâmplător.

"Terenul de fotbal al localităţii Boţârlău e aici (...), e străduţa asta, după străduţă îi terenul de fotbal. Normal, dacă este fotbalist, i-a plăcut fotbalul să facă şi acest lucru, deci să fie lângă terenul de fotbal.", a declarat acesta.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑