Lui Wenger nu-i convine împrumutul lui Lampard la City: ”E legal? E moral? Oare a plănuit asta?”



026 сентября 2014

Lui Wenger nu-i convine împrumutul lui Lampard la City: **”E legal? E moral? Oare a plănuit asta?”**

După ce Manchester City și-a exprimat dorința de a obține o prelungire a împrumutului lui Frank Lampard și după luna ianuarie, antrenorul rivalei Arsenal, Arsene Wenger, s-a întrebat dacă acest lucru este legal în Premier League.

Mijlocașul lui Chelsea, Frank Lampard, s-a transferat în vară la New York City, echipă franciză din SUA a lui Manchester Ciy, dar apoi a revenit în Premier League, sub formă de împrumut la echipa ”cetățenilor”. Mai mult, jucând la City, a marcat în poarta fostei sale echipe, Chelsea, în etapa trecută din Premier League.

Fotbalistul de 36 de ani a recidivat apoi, marcând de două ori în meciul din Cupa Ligii, contra lui Sheffield Wednesday, în victoria cu 7-0 a trupei lui Pellegrini. Ulterior, a ajuns în presă informația că City va încerca să obțină prelungirea acordului său de împrumut.

Totuși, agentul său, Steve Kutner, susține că acest lucru nu se va întâmpla. ”Contractul lui Frank cu Manchester City ține doar până la 1 ianuarie”, a spus impresarul fotbalistului.

Wenger, care l-a readus pe fostul căpitan al lui Arsenal, Thierry Henry, de la New York Red Bulls, în ianuarie 2012, crede că orice prelungire a contractului de împrumut a lui Lampard ar fi nepotrivită, chiar dacă s-ar încadra în regulile Premier League.

”Mereu există două feluri de a judeca o problemă. Unul este din punct de vedere moral, iar celălalt din punct de vedere legal. Depinde ce iei în calcul. Mă gândesc: este legal? Trebuie să respecți asta, iar jucătorul trebuie să își asume deciziile. Respect faptul că vrea să joace în continuare la nivel înalt și poate că nu mai avea ocazia asta la Chelsea. Dar nu știu ce este în spatele acestei afaceri”, a declarat Arsene Wenger.

„Oare de la început a fost în planul său să semneze cu New York City pentru a ajunge la Manchester City? Nu sunt sigur. Dar chiar cred că voia să plece în străinătate și dintr-o dată i s-a oferit șansa de a continua la City, în Premier League, și nu a stat pe gânduri. El ar putea explica asta mai bine decât mine, nu știu care e situația exact”, a mai spus antrenorul lui Arsenal.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑