Dinu Gheorghe îl confirmă pe Isăilă la Astra! "Am jucat prost în Cupă, dar nu va fi dat afară!"



026 сентября 2014

**Dinu Gheorghe îl confirmă pe Isăilă la Astra!**

Astra Giurgiu merge din rău în mai rău! Vicecampioana României a fost eliminată rușinos din Cupă, după 1-3 în fața divizionarei secunde Dacia Mioveni (DETALII AICI), în 16-imile competiției.

Extrem de nervos, patronul Ioan Niculae a afirmat că se gândește la înlocuirea antrenorului Daniel Isăilă, însă Dinu Gheorghe spune că nu se pune problema înlocuirii acestuia.

ÎN DIRECT la Digi Sport Special, președintele Astrei a recunoscut jocul slab al giurgiuvenilor cu Mioveni și speră acum la o revenire spectaculoasă a jucătorilor împotriva Stelei, deși admite că roș-albaștrii pornesc cu prima șansă.

"Am jucat prost în Cupă, jucătorii au fost foarte obosiți, iar cei nou-veniți sunt în urmă cu pregătirea, au fost greșeli, o să vedem ce facem. Totuși, am mai trecut prin multe astfel de momente și Isăilă nu va fi dat afară! E un motiv în plus să revenim repede, avem meci cu Steaua, eu am încredere în jucători că vor face o figură foarte bună, deși lumea spune că vom lua multe. Meciul nu este decisiv, chiar dacă Steaua s-ar duce la 6 puncte diferență. Prin prisma ultimelor evoluții, Steaua pleacă favorită", a spus Dinu Gheorghe.

"Niculae are toate motivele să fie supărat. El pune pasiune multă, pe lângă banii și investițiile de la Giurgiu. E normal să fie nemulțumit, i-a și lăudat în momentele bune pe Fatai, pe Budescu și pe ceilalți. Niculae este un om echilibrat și știe cum trebuie condusă o societate, un grup", a mai afirmat conducătorul Astrei.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑