Contra: ”Nu disper, în Spania cu 3 victorii poți ajunge de la retrogradare în zona de Europa”



026 сентября 2014

 

**VIDEO** Contra: ”Nu disper, în Spania cu 3 victorii poți ajunge de la retrogradare în zona de Europa”

Getafe ocupă penultima poziție din La Liga, dar Cosmin Contra nu disperă. Antrenorul român are încredere în echipa sa și spune că revirimentul în clasament poate începe din etapa viitoare după meciul de acasă cu Malaga.

Cosmin Contra n-are deloc parte de liniște la Getafe. După cinci etape în La Liga, echipa din Madrid are o singură victorie, dar patru înfrângeri și golaveraj 2-10. Cu toate acestea, tehnicianul român are încredere în viitorul său la gruparea spaniolă.

”Sunt trei înfrângeri la rând, este neliniștitor, dar am avut și ghinion. Am pierdut trei titulari, printre care și atacantul Alvaro Vasquez, care s-a descurcat foarte bine în amicale.

Apoi, a venit Papa Diawara de la Sevilla, care este nepregătit, așa că avem mari probleme în a marca goluri”, a spus Contra, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

Chiar și așa, ”Guriță” speră ca duminică, 28 octombrie, să obțină a doua victorie din actualul sezon, contra celor de la Malaga, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 13:00.

”Vizez un succes duminică contra celor de la Malaga, dar va fi greu din cauza problemelor de la club. Nu uitați că în ultimele meciuri am avut doar 17 jucători la dispoziție și am fost nevoit mereu să mă completez de la echipa a doua.

Dar nu disper. Campionatul în Spania este extrem de echilibrat. Cu două-trei victorii poți ajunge în zona de Europa și la fel de bine cu tot atâtea eșecuri poți fi la retrogradare.

Eu asta încerc, să le dau mai multă încredere băieților, să nu mai suferim, să nu mai avem teama de a ne creea ocazii, de a șuta la poartă, de a fi mai agresivi”, a conchis Contra la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑